Especie mortal e é a causa dos maiores envelenamentos.
A súa carne e branca e ten un olor a leite agría.
Podémola atopar en outono en calquera tipo de bosque .
Obtener enlace
Facebook
X
Pinterest
Correo electrónico
Otras aplicaciones
Comentarios
Entradas populares de este blog
MICOLOXÍA Si hai algún mundo complexo, sen duda, este é un deles. Xa solo nos montes da Costa da Morte danse máis de dúas mil especies. Unhas 800 identificadas, delas, un centenar son comestibles, duascentas velenosas e o resto, incomestibles. ...
TASMANIA:Esta variedade encóntrase na illa de Tasmania xusto debaixo de Australia. Tende a facer moito frío a veces, polo que esta variedade funciona moi ben en temperaturas frías. MATAMOSCAS:Especie tóxica e alucinóxena. Nalgúns lugares consómena en pequenas cantidades eliminando a cutícula e despois dunha cocción prolongada.
AMANITA VERNA Ao igual que a anterior, a súa inxesta tamén resulta letal e para as persoas non expertas é fácil confundila cos champiñons. Nace exclusivamente na primaveira e, especialmente,en pinares.
Comentarios
Publicar un comentario